Welke films zijn er op dit moment super populair? Bekijk hier de beste 3D titels van dit moment!

Het succes van Avatar maakte plaats voor de nieuwe technologie in de film–3D Technologie. Het jaar 2010 is veelbelovend in de filmindustrie omdat de opkomst van 3D in films onvermijdelijk is dat bijna alle films in 3D worden geschoten om meer nadruk te leggen op de fotografie, visuele en audio-effecten. De personages zien er echt uit terwijl je kijkt naar elke beweging die ze maken. Hier is een lijst van de top tien van meest verwachte 3D-films dit jaar;

Top 1: Yogi Bear 3D

In deze film kunt u getuige zijn van de stemacteurs van Anna Faris en Tom Cavanagh (Observeren en rapporteren). Om het perfect te vermaken, wordt Dan Akroyd ingezet om de cast te vervolledigen. Tot nu toe wachten veel mensen en families op de release.

Top 2: Piranha 3D

Als je vorige Piranha-films hebt gezien en ervan hebt genoten, is er geen geldige reden waarom je niet zou kunnen genieten met deze film. Het feit dat hij in 3D is opgenomen, is een goede reden om te wachten op de release. Het zou een leuke film kunnen zijn voor de familie.

Top 3: Alpha en Omega 3D

Previews van deze film laten zien dat deze film romantisch en flick delen heeft. U zult deze 3D-film zeker bevorderlijk vinden voor het familievermaak. Het is een must-watch film voor het hele gezin.

Top 4: Step Up

Dit is een andere productie van Disney, dus je kon te veel verwachten van deze film. Previews van deze film onthulden de oogverblindende 3D-effecten in het spel met een prachtig plot en verhaal. Dit kan volwassenen bezig houden, terwijl tieners blijven glimlachen. Het perfecte duo Adam Sevani (Step Up 2) en Alyson Stoner (The Suite Life of Zack and Cody) maken deze film nog interessanter om naar te kijken.

Top 5: Alice in Wonderland

Uiteraard behoort het tot de meest verwachte films van het jaar. Verwacht met Johnny Depp in de cast iets schandaligs, maar vergeet niet dat deze beter in 3D bekeken kan worden. Je gezichts- en gehoorvermogen kan zeker het verschil maken tussen de effecten van niet-3D-films.

Please follow and like us:
Pin Share
RSS
Follow by Email